3/23/2007 7:18 PM Hosgeldiniz.. (53 Comments)
- Ugur
- 27, Turkey
Hosgeldiniz..
Dunyaca ünlü bu arkadaslık sitesinde kurulan gruplar arasında en büyük grup olarak Atatürkçü Gençler grubunu olkuşturmak bizlerin elinde. Butun herkese bunu gostermemizin tam sırası. Hepiniz hoşgeldiniz..
3/23/2007 9:22 PMRe: Re: Re: Re: Re: Hosgeldiniz..
murat
31, Turkey
heycana gerek yok hayırlısı bu grup dolar taşar merak etmeyin
3/23/2007 9:25 PMRe: Re: Re: Re: Re: Re: Hosgeldiniz..
ee hayırlısı.benım söledıgım halen gecerlı ugur bey lütfennnnn
3/23/2007 9:37 PMRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hosgeldiniz..
seckin
27, Istanbul, Turkey
hoşbulduk.
türk genci olarak heryerde ve zamanda atatürk'ümüze sahip çıkar, onu canımız pahasına korumasını biliriz. biz şanlı bi geçmişin gençleriyiz. böyle bi geçmiş dosta güven düşmana korku salar..
herkeze hayırlı uğurlu olsun..
türk genci olarak heryerde ve zamanda atatürk'ümüze sahip çıkar, onu canımız pahasına korumasını biliriz. biz şanlı bi geçmişin gençleriyiz. böyle bi geçmiş dosta güven düşmana korku salar..
herkeze hayırlı uğurlu olsun..
3/23/2007 9:38 PMRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hosgeldiniz..
valla senden de bunu beklerdım.hosgeldın.tekrar tesekkür ederım
3/26/2007 8:02 AMRe: Hosgeldiniz..
Black Snake
32, istanbul, Turkey
ugur seni gerçekten taktir ediyorum güzel bir iş yapmışın ama bence sadece gençlerle sınırlamamak lazım ..çünkü bu aralar heryerden TÜRKİYE'ye ve ULU ÖNDER ATATÜRK'ümüze çeşitli saldırılar başladı hem içerden hem dişardan
3/26/2007 8:36 AMRe: Re: Hosgeldiniz..
Ugur
27, istaaaanbuuuulll, Turkey
Yorumun icin cok teskkurler Tolga, evet bu konuda bende daha sonradan dusundum yanlıs anlasılma olabiliyor bunu genclerle sınırlamak tabiki dogru degil bizim gibi dusunen ve bize birseyler daha ogretecek herkesi buraya bekliyoruz onlarin bilgilerine aslında daha cok ihtiyacimiz var isminin Ataturkcu Gencler olma sebebi sadece Ataturkcu Genclere hitab etme olayi kesinlikle degil, genclerin Ataturk'u dogru tanımasi ile alakalıdır.
6/12/2007 10:34 PMHAKLISIN TOLGA !!!
Hamza
49, Frankfurt am Main, Germany
Tolga arkadas haklisin.Bak ben 47 yasindayim ama Genc hissediyorum-BURADAYIM!!!Bu konunun yasla ne alakasi var-kesinlikle yok!!!
Burada büyümek istiyen bi grup,ev hayvanlarimizi bile üye yapmasi lazim.:D)
Ayrica,yorumlarla günlük olarak ilgilenip,admin in bakim yapmasi gerek.Yoksa sayfanin bi amaci kalmaz,baski yapalim!
Burada büyümek istiyen bi grup,ev hayvanlarimizi bile üye yapmasi lazim.:D)
Ayrica,yorumlarla günlük olarak ilgilenip,admin in bakim yapmasi gerek.Yoksa sayfanin bi amaci kalmaz,baski yapalim!
9/4/2007 6:14 PMRe: Re: Re: Hosgeldiniz..
gokhan kaya
24, istanbul, Turkey
uğur gerçekten teşşekkür ederim boyle bi forumda yer almak gerçekten çok ama çok onur verici bizler unutmayalımkı yuce onderimizi unutanlara birkez daha hatırlatalım hep beraber seni unutmadık atam unutanlarıda hatırlatıcaz...

3/23/2007 8:07 PMRe: Hosgeldiniz..