8
  • Forum > Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!
  • Display Mode:

3/30/2007 3:57 PM Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto! (19 Comments)

vvhopper

Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz!
Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız; iletebileceğiniz kadar iletiniz!
İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler.
Ertesi gün, yaveri, Atatürk’ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri: "Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz", der.
"Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz, kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm, uyumadım kalktım", der.
Yaveri: "Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik", der.
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:
"Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam değil; milletimin rahat uyuması".

ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
Bir sürü saçma maili 10 kere birilerine gönderip dileklerinizin gerçekleşmesini bekleyeceğinize, lütfen bunu iletin !!!!!!!!

bugün bana geldi bu mail çok duygulandım buraya kopyaladım bende çok arıyoruz çok :(

-->Bu yaziyi bize gonderen Grup uyemiz Deniz'e cok teskkurler

9/17/2007 7:13 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

misskaragul
emine 21, Istanbul, Turkey
mail için tşkler. arkadaşlar amerikanın doğu toplumlarındaki yeni hedefi ulus-devlet düzenini yıkmak. bu sayede daha fazla alana hakim olacak, sosyal devlet adı altında bazı ırklara tanınan ayrıcalıklar artırılacak. türbanı üniversiteye tekrar sokancaklar - ki türbana karsı değilim- ancak isteklerin bundan sonraki aşaması cuma günü cuma namazına gitmek isteyen erkekler olacak ve dahası hiç bitmeyecek. yeni düzenlenecek anayasa da ileride yapılacak bir çok şeyin temeli atılıyor. Atatürk'ün bir çok söyleminide eziyorlar. Kemalist düşünceyi bitiriyorlarrr

9/17/2007 8:28 AMRe: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

vvhopper
Ugur 27, istaaaanbuuuulll, Turkey
Gidişhat malesef bu yonde ama eminimki sonuc olarak hicbirsey yapamayacaklar, oyle kolay degil.

9/17/2007 10:07 AMRe: Re: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

misskaragul
emine 21, Istanbul, Turkey
bu milletin %65 i oy verdi. sence ne kadar kolay. bence çok kolay. bizler buralarda belki çırpınıyoruz ancak birileri masa başında bizim yerimize geleceğimizi belirliyor zaten... KRAVATLI EŞKIYALAR diyorum ben onlara

9/17/2007 8:38 PMRe: Re: Re: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına prote

vvhopper
bazi durumlarda cogunluk degil baskinlık devreye girer yumrugunu saglam birsekilde buyuk bir darbe ile indirir masaya o zaman butun %65 ide %90 ıda fos olur gider sarsici olsada. 65 ede inanmıyorum ya orasida ayrı mesele...

9/30/2007 7:21 AMAtaturk resimlerinin kaldırılmasına protesto

dangerousogame
pearl of lov 29, İSTANBUL, Turkey
emine merhaba, yönetime yandaş veya sana karşıt deilim.
Ama sadece şunu sormak istiyorum.
Bir ülkenin yarısından fazlasının istediği bir yönetim sadece bütünsel açıdan düşünürsek daha faydalı deil midir ?
Demek istediğim şu, koalisyon hükümetlerini daha evvelki yıllarda gördük, daha mı iyi olurdu koalisyon kurulsaydı acaba ?
Sadece fikirlerini merak ettiğim için soruyorum.
Buradaki tüm arkadaşlarım da cevaplıyabilirler.
sevgi ve muhabbetlerimle.

9/23/2007 9:18 PMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

websman
Slyman 26, Turkey
arkadaşlar
çok korkuyorum... ülkemizde ATATÜRK'ü benimseyen.. ve onun sayesinde özgür olduğumuzun farkında olan %5 lik bir kesim var
vatan gidiyor...
el ele verme vakti denir ne denir.. sivil darbe mi denir ne denir.
bu gün Emin Çölaşan gazetedeki işinden olmuşsa ve Türkiye tarihine tanıklık eden iki gazetenin sahibi bile %46lık safa geçmişse artık elden ne gelir?

3/30/2007 4:12 PMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

dzkul
deniz 29, Turkey
rica ederim çok güzel bir maildi :)

bana sadece kopyalamak düştü keşke daha fazlasını da yapabilsem :(

3/30/2007 4:15 PMRe: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

vvhopper
duyarlı arkadaslar mail adreslerine bunu gonderebilir hic olmadi bu yazıya cvp yazabilirler deniz tekrar tskler.

9/7/2007 4:13 PMRe: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

patlasko
oliver 33, Turkey
sagol deniz iyiki göndermişin

3/30/2007 5:11 PMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

cihaneldem
cihan 27, Turkey
sahip olduğumuz en büyük değerimiz atamız ve istiklal marşımızdır... her ne pahasına olursa olsun atamızın resimlerini ve istiklal marşımızı kaldırtmayız... !!!

5/25/2007 3:54 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

duyguozlem
duyguozlem 40, MUĞLA, Turkey
ATATÜRK'ümüzün resmini kalplerimizden de kaldıramazlar ya...İnadına zaten vardı evlerimize, işyerlerimize daha da fazla resmini asalım görsünler bakalım el mi yaman Yüce Türk Halkı mı yaman...

5/28/2007 10:10 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

zeze20
senguzelzeyn 23, bursa, Turkey
merhaba Uğur sana tamamıyle katılıyorum.ayrıca ben hükümetin ULU ÖNDER`in resimlerinin kaldırılmasıyla uğraşacağına ülkenin eksiklerini gidermeye gayret etse çok daha iyi olur.bunun yanı sıra bağımsızlığımızın sağlanmasında başrolü oynayan MUSTAFA KEMAL`in resimlerini bari bize çok görmesinler.

5/29/2007 8:37 PMRe: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

maatt
halicarnassu 27, Izmir, Turkey
ÖZET : Kendi mitinglerinde "atam izindeyiz" deyişine gönderme yapıp "hocam izindeyiz" pankartları asanların, M.K.Atatürk e olan kinleri,zamanında yurtdışına iade edilen atalarının devşirme torunları tarafından yasalastırılmaya calısılmaktadır.

6/2/2007 11:52 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

pesimistyle
password 28, istanbul, Turkey
SENİ UNUTMADIK ATAM,UNUTANLARADA HATIRLATACAĞIZ !!

6/11/2007 11:20 AMRe: Re: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

evremmm
merve 25, Istanbul, Turkey
ATAMIZ'IN resimlerini kaldırtıp akılları sıra bizleri bir adım daha yozlaşmaya götürmeyi planlıyorlar...
bu ülkede yobazlardan çok ATATÜRKÇÜ düşünceye sahip, ilke ve inkılaplarına sadık bir Türk gençliği var!
hepimiz yapılanlara karşı tepkisiz kalmıyor ve cevabını veriyoruz.
böyle bir olaya da asla tepkisiz kalmayacağız!

9/7/2007 9:18 AMAtaturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

shekill34
mix of the w 18, Istanbul, Turkey
Hükümetin 2. kere seçilmesinden önce olan bir olayı aktarmak istiyorum.Benim dayım Okul müdürüdür.
Bir gün babmla sohbet ederken şunu söyledi -ikisi de zıt görüşlüdür.- Dayım:bana müfettiş geldiğinde şunu dedi.Resimlere dikkat ettin mi? (O zamanda devlet dairelerine yeni K.Atatürk resimleri gönderildi.)
Dayım:Yok neye, diye sordu.
Müfettiş:Sağ eline bak Atatürk'ün 33tesbih var:)
Dayım: ne olacak ki yani varsa var.
Müfettiş: resime ekleme (fotomontaj) yapılmış normalde sağ elinde sigara tutuyor. -Zaten Atatürk'ün hangi resmine bakarsanız bakın sigaradan başka bir şey olmaz elinde:D- Dayım bunu babama anlatınca sigarayı kötü örnek olmasın diye montajlamışlardır dedi.
dayım: başka remimi kalmadı mı? ya da montajlayıp niye 33tesbih koydu.
Babam: 33tesbih bir şey ifade etmez ki.(33tesbihin anlamı racondur bilmeyenler anlayamayabilir. 99 ise Müslümanların -daha doğrusu yobazların simgesidir-)
Dayım: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçsin veya secilsin o zaman 99 da takar oraya:D(ben burda koptum ev sallandı resmen herkes gülüyordu)

9/8/2007 7:03 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

Minyatur
ipek_sihir 18, İstanbul, Turkey
çok anlamlı bir protesto. ben epey geç gördüm bu yazıyı. maillere kopyalamayı düşünüyorum.

12/19/2007 2:23 AMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

ugurcuk0333
ugurluxx_06 31, Ankara, Turkey
su an basımızdaki iktidar yavas yavas kendileri gibi düsünmeyen medya kuruluslarını da saflarına katıyor. zaten milletin büyük çogunlugu durumdan haberdar degil yada bilinçlenmesi lazım ama bunu da engellemek için medyayı da kuşatmaya aldılar. artık uyanması lazım bu milletin. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

1/22/2008 3:00 PMRe: Ataturk resimlerinin kaldırılmasına protesto!

iyimser07
DOĞAN 20, Turkey
ATATÜRK RESİMLERİNİ KALDIRMAYA ÇALIŞAN ELLERİN ANASINI SİKERİM. SONUNA KADA DESTEKLİYORUM
Post Your Comment
Subject:
Comment :