GROUP INFO

Name: KaRSıYaKA FaN CLuB
Policy: Public
Members: 8
Administrator: ♥ N u R i ™
Country: Turkey

Founded On: May 23, 2007

karsıyakadan haberler

KaRSıYaKA FaN CLuB > Forum

0
Updated by ♥ N u R i ™ at 07/16/2007 00:31

1 Comments
Page 1 of 1

Display mode:

Vote Down!

karsıyakadan haberler
7/16/2007 12:31 AM
♥ N u R i , 24
İzMiR ,--, ÇeŞmEALTı
Turkey

SELÇUK BABA’DAN MESAJ VAR!
KARŞIYAKA Spor Kulübü’nün duayeni, iş dünyasının önemli ismi Selçuk Yaşar, “Benden Haberler” adlı kitabında Yeşil Kırmızılı kulübe gönül verenlere seslenerek önemli açıklamalarda bulundu

Karşıyaka’nın ekonomik ve sosyal anlamda kurtuluşunun, yıllar önce yabancı uzmanlara hazırlattığı tesis projesiyle gerçekleşebileceğinin altını çizen Onursal Başkan Selçuk Yaşar, “Maalesef o proje bir türlü hayata geçmedi. Eğer istediklerimiz olsaydı, Karşıyaka bugün finansman problemi yaşamayacak ve Türkiye’nin en önde gelen kulübü olacaktı. Ancak geç kalınmış değil, herkese bir çağrım var; bu projeye tüm kamu yöneticilerinin, Karşıyaka’nın güçlenmesini hedefleyen sivil toplum kuruluşlarının, kulüp yönetiminin, iş dünyasının ve camianın dayanışma içinde sahip çıkmasını ve hayata geçirmesini diliyorum” dedi.

SÜPER TESİSLER

Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın hazırlattığı ve kurtuluş olarak gördüğü tesis projesi iki ana gruptan oluşuyor. Şu anda kulüp binası ve yelken kulübünün olduğu bölüme, zemin katında Bowling de oynanabilecek bir spor salonun yapılmasının öngörüldüğü projede, ayrıca hemen bu tesisin yanına yapılması planlanan kapalı ve açık yüzme havuzu da bulunuyor.

KARŞIYAKA PLAZA

Şu anda Tenis Kulübü’nün olduğu bölüme bodrumunun otopark, ilk iki katının alışveriş merkezi, üçüncü katının restoran, açık yüzme havuzu ve güzellik salonu olarak kullanılacağı 9 katlı Karşıyaka Plaza projesinde ise, diğer altı katta 24 adet rezidans bulunuyor.

KARŞIYAKA MARİNA TESİSLERİ

Karşıyaka Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın hazırlattığı tesis projesinin ikinci bölümü ise şu andaki kulüp binasının karşısında bulunan alana Karşıyaka Marina Tesisleri’nin yapılmasını öngörüyor. Süper lüks olarak inşa edilecek tesisin içinde toplam 350 metrekarelik iki adet Karşıyaka Store, yine 350 metrekarelik kayıkhane, 100 metrekarelik çekek yeri, 1000 metrekarelik oturma ve seyir alanı, su pompa istasyonu, kafeterya ve park alanları bulunuyor.

“KARŞIYAKA MARKA OLMALI”

1912 yılında kurulmuş Karşıyaka Spor Kulübü’nün sadece İzmir için değil, Türkiye için de sportif bir marka haline getirilmesi gerektiğini belirten Onursal Başkan Yaşar, “Bugün için hayal edilenler, yarının gerçekleri haline dönüştürülebilir. Tarih bunun örnekleriyle dolu. Kaf Sin Kaf da bunu hakkediyor. Yeter ki tüm camia birlik ve beraberlik içinde kenetlensin, iş dünyası da bu çabaya uzun vadeli destek sağlasın” dedi.

“İSTENİLEN NOKTADAN UZAĞIZ”

1958 yılında Karşıyaka’da başkanlık yaptığını, ancak Karşıyakalılığının daha önceki yıllarda başladığını belirten Selçuk Yaşar, “Karşıyaka, taraftarı olmaktan her zaman gurur duyduğum saygın bir kulüptür. Bizim kuşağımız kulüple yakından ilgilendi ve çok başarılı sonuçlar aldık. Ancak bugün gelinen aşamada istenilen noktada değiliz. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Yaşar Holding’in önemli desteğiyle ayakta duran kulübe, Karşıyakalı işadamlarının da sahip çıkması ve destek vermesi gerekir. Yaşanan sorunlar güçlü bir birlik ruhu ile aşılabilir.

Ayrıca Çiğli Tesisleri’mizin bir bölümü ile ilgili alınan yıkım kararını büyük üzüntü ile izliyorum. Bu konuda kulüp yöneticilerinin ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin en kısa zamanda iki tarafı da mağdur etmeyecek bir çözüm bulmasını diliyorum. Vefalı taraftarımız ve şanlı KSK için geleceğin bugünlerden daha güçlü ve güzel olmasını diliyorum. Ben Karşıyaka gençliğine güveniyorum. Onlar çok başarılı işlere imza atacaklar ve Kaf Sin Kaf’ı sonsuza dek yaşatacaklar” ifadelerini kullandı.

Reply | Block User

1 Comments
Page 1 of 1