- Forum > Destin-oare unde gresim?...
6/2/2009 4:06 AM Destin-oare unde gresim?... (16 Comments)
- valentyn
- 32, Romania
Destin-oare unde gresim?...
Stateam si ma gandeam unde gresesc?... unde ne impotmolim?... facem aceleasi greseli...si cautam, sa dam nuanta numai celor care ne convin...nu conteaza ca ne ascundem in fata altora...ca ne creem profile duble...ne miram cand aflam cat sunt de frustrati aceia ce sunt prinsi cu mata-n sac...cati oare ne dam seama ca adevaratii prieteni sunt cei care ne si critica...chiar daca doare... amintirea clipelor frumoase nu-mi da voie sa acopar cu rautate doar pt ca asa vrei tu...eu nu vreau si nu am sa fiu de acord cu rautatile tale...uitam sa multumim, dar nu uitam sa citicam...uitam sa cerem iertare si sa iertam!!!...
8/19/2009 6:31 PMRe: Re: Destin-oare unde gresim?...
off..Nuty...cat de complicata este viata...iar de prieteni.ce sa iti mai spun...sau dus...sau poate nici nu au fost...nu stiu..dar cred ca dumnezeu nu iubeste pe cei slabi...cei slabi nu au ce cauta in aceasta lume...prea cruda sincer...prea cruda pt mine...preeeaaaaa...
..cu bine ...daca pot sa-ti spun prietena...desi nu cunosc insemnatatea acestui cuvant....prieten...eu pot fii ...oare alti pot fii...?PRIETEN...
..cu bine ...daca pot sa-ti spun prietena...desi nu cunosc insemnatatea acestui cuvant....prieten...eu pot fii ...oare alti pot fii...?PRIETEN...
8/20/2009 3:57 PMRe: Re: Re: Destin-oare unde gresim?...
buna Valentyn!viata a fost si va fi intodeauna tare complicata,iar ai dreptate; "prieteni" ni ghilimele nu sunt si daca sunt forte rari si divini iar pe acestia trebuie sa ai pretuim.Dar unde sunt??? te intreb eu pe tine??? am avut prieteni multi prietenii! dar asa cum au fost asa au disparut, si atunci ce insemna prieten; sa te ajute atunci cind ai nevoie neconditionat la orice ora din zi si noapte, si chier daca el/ea nu are decit ex;(1 ou sa il imparta cu tine pe din 2) asta da prieten.Sti la noi in fam am avut multi prieteni dar toti nu au urmarit decit un singur scop; interesul,bani,distractia.Si atunci cind toate aceste sau cam dus au diparut ex; am avut nevoie de prieteni sotul meu nu era acasa eu miam rupt mina a 2 oara si trebuia sa merg insotita la doctor de cineva pentru ca mina mea trebuia sa fie pusa la loc si surpriza nu a vrut sa mearga cu mine 1 ora nu a vrut sa ma ajute, cu 1 luna inainte sotul meu a ajutat ca aceasi familie sa aiba ce minca, si ca femeia sa merga la spital sa se interneze sotul ei nu era acasa,si multe ,multe altele alti prieteni au avut nevoie de bunuri si cind noi am avut nevoie mi-a intors spatele si multe altele, asa e umde sumt prieteni?Eu sunt aicea ca nu am prieteni dar sunt dezamagita nu mai ciudati,dementi,lab..i, dezamagita total asta e ce sa facem lumea viruala e grea e lumea reala ciudata si intortochiata damite lumea virtuala! e greu sa iti gasesti prieteni adevarati,eu am 23 ani de casnicie si am intilnit tot felul de oameni dar nu seriosi asa ca am ales sa imi petrec timpul cu familia copii toti fiind la casele lor si cu nepotica nostra scumpa . Asa ca Valenyn ai dreptate mai ai oricum multe de vazut esti cu mult mai tinar ca mine e greu viata e grea dar merita traita pina la ultima suflare .E FRUMOS SA TRAIESTI SA IUBESTI SA TRAIESTI CLIPA!.........SA TE BUCURI CIT ESTI TINAR!....SA CALATORESTI.......TRAIESTE CLIPA ..VALENYIN DA ...MULT NOROC SI NU MAI BINE SANATATE CA E MAI BUNA CA TOTE DA...MAI VORBIM PA....... nuty!
8/20/2009 7:38 PMRe: Re: Re: Re: Re: Destin-oare unde gresim?...
valentyn am facut ce mi-ai spus tu vezi daca poti acum sa trimiti mes
ok
ok
8/19/2009 6:37 PMRe: Re: Destin-oare unde gresim?...
as vrea sa invat din greseli...EU...chiar daca doare...dar altii pot...cei ce vor urma pot...hmmm...ce lume..sau in ce lume mai bine zis....
..nu cred ca doar atunci cand ne doare simtim ca traim...nuuuuu....putem sa traim si atunci cand iubim...visam...creeam...iar a gresi este omeneste dar cand gresim trebuie sa recunoastem...abia atunci suntem OAMENI....nu sa asteptam ca cel de langa tine sa greseasca si sa ii sarim in cap sa ii reprosam...trebuie sa invatam sa iertam...sa fim mai buni....
cu bine...prietena draga...
..nu cred ca doar atunci cand ne doare simtim ca traim...nuuuuu....putem sa traim si atunci cand iubim...visam...creeam...iar a gresi este omeneste dar cand gresim trebuie sa recunoastem...abia atunci suntem OAMENI....nu sa asteptam ca cel de langa tine sa greseasca si sa ii sarim in cap sa ii reprosam...trebuie sa invatam sa iertam...sa fim mai buni....
cu bine...prietena draga...
6/28/2009 7:07 AMRe: Destin-oare unde gresim?...
maya_maytha_
33, Iasi, Romania
a gresi e omenesc,a ierta este mai greu ....uneori uitam ca si noi putem gresi.....

8/19/2009 4:19 AMRe: Destin-oare unde gresim?...
Suntem rezultatul gândurilor, a vorbelor
şi a faptelor noastre trecute, prezente şi viitoare!
Trebuie să credem în D-zeu, în noi şi în alţii.
Trebuie să iertăm şi să cerem iertare şi astfel
vom greşi mai puţin.”