- Forum > RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group !
10/10/2007 4:39 AM RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group ! (147 Comments)
- Doina™
- 39, Romania
10/30/2007 9:56 AMRe: Tot eu :-)
poti face un topic in grup petema asta sau orice altceva vrei
10/30/2007 9:59 AMRe: Re: Tot eu :-)
Irene
34, Bucharest, Romania
Am sa ma gandesc la asta, imaginatia nu-mi lipseste. Doar ca nu stiu ce s-a discutat pana acum (daca exista vreo arhiva sau ceva de genul). In orice caz, multumesc pentru idee.
Pupici :-)
Sunt si pupacioasa de fel hehehe
Pupici :-)
Sunt si pupacioasa de fel hehehe
10/30/2007 10:02 AMRe: Re: Re: Tot eu :-)
hehe
ce zici de ziua de azi halloween?
am facut si eu un topic pe tema asta..dar poti face si tu unul mai ales ca subiecte gasesti usor , dracula de ex
te pupicesc si eu
ce zici de ziua de azi halloween?
am facut si eu un topic pe tema asta..dar poti face si tu unul mai ales ca subiecte gasesti usor , dracula de ex
te pupicesc si eu
Reply to this Thread
11/18/2007 12:56 PMRe: RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group !
bibi
108, Turkey
11/25/2007 12:16 PMRe: RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group !
dovletiu ion
33, Braila, Romania
buna la toata lumea . :)
11/30/2007 1:21 PMRe: RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group !
Red
60, constanta, Romania
Bravoooooooooooooooooooooo Doina precum şi numele ce-l porţi tu tînără şi frumasă fiică de dac eşti o ROMÂNCĂ ADEVĂRATĂ!!!!
La fel ca şi ceilalţi creştin mă alături şi eu de Sfîntul Andrei -"Sfîntul Andrei cel nebun pentru Hristos "-lor urînd ROMÂNIEI ca şi DOBROGEI -CALIFORNIA ROMÂNIEI- NĂSCUTE AMÎNDOUĂ în AQUARIUS un FERBINTE "LA MULŢI ANI! "pentru acest 1 DECEMBRIE 2007 ,"la mulţi ani" LIBERTATEA şi INEPENDENŢA să însoţească de-a pururi - 4for ever- ROMÂNIA !
Sin D
La fel ca şi ceilalţi creştin mă alături şi eu de Sfîntul Andrei -"Sfîntul Andrei cel nebun pentru Hristos "-lor urînd ROMÂNIEI ca şi DOBROGEI -CALIFORNIA ROMÂNIEI- NĂSCUTE AMÎNDOUĂ în AQUARIUS un FERBINTE "LA MULŢI ANI! "pentru acest 1 DECEMBRIE 2007 ,"la mulţi ani" LIBERTATEA şi INEPENDENŢA să însoţească de-a pururi - 4for ever- ROMÂNIA !
Sin D

10/28/2007 7:20 PMRe: RE.RE. Bine ati venit ! Welcome on romanian group !
Mi-ai facut o surpriza cu acest grup
Multumesc pt invitatie