GROUP INFO

Name: Ardeal (Romania).
Policy: Public
Members: 186
Administrator: Andreea
Country: United States

Founded On:
December 15, 2006

6
Updated by Andreea at 03/26/2008 16:37

29 Comments
Page 1 of 2 - 1 2 Next > - Show all

Display mode:

Vote Down!

What...?
4/14/2007 9:56 AM
Andreea, 22
New York, New York
United States

What city are you from and what's your current location?
If you were given a chance to move to any place in this world what would you choose?

I'm from Baia Mare (Romania) and I live in New York...
If I was given a chance to move again I think I would choose Dubai...but after few years I would go back to my Romania...

Reply | Block User
Re: What...?
4/14/2007 10:47 AM
Doina™, 38Royal Zorpian Verified Zorpian
the only truth who don't kill me make me stronger
Romania

i;m from Romania,Soveja,Vrancea

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Reply | Block User
Re: Re: What...?
3/26/2008 4:09 PM
roxana, 18
Suceava
Romania

i'm from romania suceava;)

Reply | Block User
4/20/2007 12:31 AM
Francu Gabri, 22
Bucharest
Romania

i am from romania bucarest...

Reply | Block User
4/20/2007 12:44 AM
Andreea, 22
New York, New York
United States

If you were given a chance to move to any place in this world what would you choose?
Sau ai ramane tot in Bucuresti?

Reply | Block User
Re: Re: Re: What...?
8/16/2007 4:31 AM
Emilian, 41Royal Zorpian
Bucharest
Romania

Salut!
Si eu sunt din Bucuresti, dar nu asta e important, ci faptul ca m-am nascut aici, in Romania!
Aveti perfecta dreptate ca este greu, cateodata chiar f greu.
Am umblat si eu prin lume destul de mult, din Regatul Unit pana in Japonia.
NU VREAU SA PLEC DIN TARA!!!
DE CE SA PLECAM NOI SI SA NU PLECE EI, TOTI CEI CARE INTRETIN VIATA GREA DIN ROMANIA!
Stiu ca se spune ca cel mai destept cedeaza, dar in situatia aceasta ar trebuie sa fie invers!
Salutari tuturor ROMANILOR din lume!!!

Reply | Block User
What...?
4/27/2007 4:42 PM
Mircea, 21
Oradea
Romania

heyi'm from oradea and if you are from romania I will speak in romanian. Imi place foarte mult in Oradea si nu as vrea sa ma mut de aici pt nimic in lume dar ce-i drept as vrea sa calatoresc peste tot in lumea asta dar cum spuneam, tot aici m-as intoarce, in orasul meu, cel mai tare din tara.

Reply | Block User
4/27/2007 4:45 PM
Dina, 17
Jordan

i am from palestine living in Jordan if i had the chance to go somewhere i would choose palestine and i hope i would go there to celebrate its freedom as soon as possible :)

Reply | Block User
t7ea Palestine
5/10/2007 4:05 PM
majd_the_lov, 23
Münster
Germany

I am form Palestine but i study in Germany and u what are u doing ?? that is me e-mail nicola_love12@hotmail.com ((

Reply | Block User
4/14/2007 1:42 PM
mihaela, 33
Baia Mare
Romania

im from Baia Mare, Maramures, Romania
i love my town, it's small but very warm and nice

Reply | Block User
4/26/2007 2:26 PM
Vas Olga, 28
Romania

Hello ! I'm from Baraolt, Covasna. It's a small and nice town in middle of Romania.
If I need to choose where to live in this world then I would choose Sharm El-Sheikh/Egypt or Jammu & Kashmir state/India. .... well I can't to make a decision because there are so many beautiful places in this world.

Reply | Block User
4/26/2007 9:57 PM
Andreea, 22
New York, New York
United States

Yes...you are right....too many amazing places in this world...
Oricum Romania este si ea o tara deosebit de frumoasa si foarte bogata din punct de vedere geografic!

Reply | Block User
4/29/2007 5:44 AM
Gaby Cypy, 29
Miercurea-Ciuc
Romania

sunt din Balan-Harghita si nu as pleca de aici ,dar nu intotdeauna putem face ce ne dorim,asa ca trebuie sa plecin alta tara pt a-mi face un viitor

Reply | Block User
4/29/2007 7:17 AM
Andreea, 22
New York, New York
United States

Ai mare dreptate...Tara noastra nu poate inca sa ne ofere si comfortul material de care avem mare nevoie...e mare pacat pentru ca Romania este o tara nemaipomenita din multe puncte de vedere!

Reply | Block User
5/1/2007 7:48 PM
Gaby Cypy, 29
Miercurea-Ciuc
Romania

ce ma doare cel mai mult e ca in propria mea tara nu am nici o sansa de a-mi face un viitor,dar daca plec in alta tara sunt sigur ca am mai multe sanse.Am fost plecat pt o perioada de 3 ani in Italia dar m-am intors sperand ca imi voi face un viitor aici,dar dupa 2 ani inca nu am reusit sa fac nimic asa ca(o spun cu parere de rau),voi pleca definitiv inapoi acolo pt ca mi s-a oferit un post foarte bun de catre un strain.Daca stau si ma gandesc ma simt mai bine acolo decat in tara mea.Peste tot unde umbli vezi,majoritatea,fete triste,deci unde-i fericirea in Romania???????????????

Reply | Block User
What...?Nu inteleg english,janes rromanes??
5/10/2007 3:55 PM
Andreea, 21
Baia Mare
Romania

De ce nu scrieti mai in romaneste?pana la urma suntem romani,da`i naibii pe straini,daca grupul se numeste ARDEAL,atunci haideti pe ardeleneste.in fine :)) nu tre sa ma bagati in seama.care era intrebarea?aa..pai sunt din Baia mare si traiesc in Timisoara,dar vreau sa merg in Bucuresti,dupa care ma asteapta probabil Paris,pt ca vreau sa stau si p`acolo,dupa care putin in Roma,si mai vad eu....cum ma acomodez,cel mai inalt nivel ar fi Tokyo.

Reply | Block User
5/10/2007 4:08 PM
abhinav, 22
Nicosia
Cyprus

iam studying in cyprus ....but originally iam frm india...
i would love to stay in liverpool

Reply | Block User
5/25/2007 5:10 AM
Andreea, 21
Baia Mare
Romania

I`m from mama dracului Romania.Can u comprende??oo,por que?? Parce`que je pense aiurea cu mintea difuzata?no bine mah,hai,mai stie cineva limba romana ca eu am uitat cam tot atata cat a invatzat Vadim! sau Pruteanu!

Reply | Block User
mai bine ce!!!
8/13/2007 10:38 AM
anciutzy, 23
Romania

Pe dracu"what'!!!toti vorbiti in toate limbile posibile mai putin in limba voastra materna:ROMANA,mai fratilor!!!sau sa nu-mi zice-ti ca ati si uitat-o!!!sunt romanca,sunt ardeleanca vorbesc si scriu romaneste si in alte limbi doar atunci cand este necesar!!!sunt din Hd,traiesc in Sibiu,si in viitorul apropiat ma voi muta in Bucuresti! Mi-ar place sa ajung in Paris,Venetia si ........Nigeria!!!

Reply | Block User
Re: mai bine ce!!!
8/30/2007 7:05 PM
cris, 29
Turda
Romania

eu sunt din turda ... oras parasit de tinerii plecati peste hotare ... si mai ziceti ca e bine aici ... atunci de ce scolile au ramas fara copii ... i-au dus parintii in alte tari
se spune ca Romania este o tara bogata , cu oameni spirituali si frumosi ... cine spune asta? Miliardarii de la noi din tara , si... sunt destui

Reply | Block User
Re: Re: mai bine ce!!!
8/31/2007 4:35 AM
Emilian, 41Royal Zorpian
Bucharest
Romania

Nu a spus nimeni ca este BINE in Romania.
Este normal sa fie asa cand de 17 ani inca se mai judeca pentru retrocedarea proprietatilor.
Este normal sa fie asa cata vreme la conducerea tarii se afla un grup de hoti si mincinosi, puturosi si chiulangii, cu un simt de casta extraordinar de dezvoltat ( ma refer la toate partidele)
Este normal sa fie asa cata vreme romanii nu se duc la vot, ii plictiseste si sunt blazati.
Este normal sa fie asa cata vreme ne complacem in morcila asta complita.
Ce sa zic.... "frumoasa tara, pacat ca este locuita"!!!

Cu mult respect si dragoste pentru toti romanii de pretutindeni!!!

Reply | Block User
Re: Re: Re: mai bine ce!!!
8/31/2007 7:17 AM
cris, 29
Turda
Romania

ole .... say it all man :)

Reply | Block User
Re: Re: Re: Re: mai bine ce!!!
8/31/2007 4:46 PM
Emilian, 41Royal Zorpian
Bucharest
Romania

As mai spune dar crezi ca foloseste cuiva?
Oricum nu ne baga nimeni in seama! Asa ca...toate bune! :-*

Reply | Block User
10/11/2007 8:28 AM
ANDREEA, 26
deva
Romania

Hi. I'm from Orastie, a little town near deva.I like this question. I like to travel, I like Italy verry much but i cant stay there forever, becose something keeps me here where i was born.And wherever i go home is better.

Reply | Block User

29 Comments
Page 1 of 2 - 1 2 Next > - Show all